Kennis en Kunde in Kunststof
Concept | Productontwikkeling | Matrijzen | Productie | Assemblage

Kunststof spuitgieten

Neem contact op
Onze producten worden
compleet bij u aangeleverd
U kunt bij ons terecht van
concept tot productie
Wij maken matrijzen van
verschillende materialen

Kunststof producten laten spuitgieten is een manier om heel flexibel onderdelen of producten in elke vorm te laten maken die u maar wenst. Bij Ponnoplastic zijn we al sinds 1947 ervaren in het spuitgieten van allerlei kunststof onderdelen en producten. Dit doen we voor verschillende industrieën zoals de railinfra, de bouw en de agrarische sector. Daarnaast werken we tevens in loonopdracht.

Laat uw kunststof producten spuitgieten door Ponnoplastic

Wij denken graag met u mee van concept tot eindproduct. Dit begint met een kennismakingsgesprek waar we uw idee op papier zetten. Dit wordt daarna door onze technische tekenaar omgezet in een concepttekening. We kunnen zelfs nog een 3D-print maken van uw product, om het eindresultaat te verduidelijken. Dan rest ons de keuze tussen een aluminium of stalen matrijs. Dit hangt af van uw beoogde oplage. Hierna zijn we klaar om uw kunststof product of onderdeel te gaan spuitgieten. Wanneer u het wenst, nemen wij ook de assemblage van uw product op ons.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten of wilt u een eerste kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 033-480 6760. U kunt ons ook via de mail bereiken via e-mailadres info@ponnoplastic.nl. Wij helpen u graag verder.

Vul het contactformulier in

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan het contactformulier in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Versturen

In alle markten thuis

sinds 1947

sales@ponnoplastic.nl