Kennis en Kunde in Kunststof
Concept | Productontwikkeling | Matrijzen | Productie | Assemblage

Kunststof ventilatieroosters

Neem contact op
Onze producten worden
compleet bij u aangeleverd
U kunt bij ons terecht van
concept tot productie
Wij maken matrijzen van
verschillende materialen

Wilt u kunststof ventilatieroosters laten maken door een deskundig spuitgietbedrijf? Dan bent u bij Ponnoplastic aan het juiste adres. Wij helpen u graag met uw vraagstukken, om samen tot een passende oplossing te komen. Ook voor het maken van kunststof ventilatieroosters kunt u bij ons terecht. Wij werken voor verschillende industrieën zoals de railinfra, de bouw en de agrarische sector. Werken we binnenkort ook voor u?

Kunststof ventilatieroosters laten maken? Wij helpen u van A tot Z!

Wanneer u ons benaderd voor een project, zullen we eerst uitgebreid uw wensen bespreken in een kennismakingsgesprek. Deze zetten we dan op papier zodat onze technische tekenaar deze wensen kan omzetten in een tekening. We kunnen zelfs een 3D versie printen om een idee te geven, hoe uw product eruit gaat zien. Als u enthousiast bent, maken we de keuze tussen een aluminium of stalen matrijs. Dit ligt volledig aan uw wensen en de oplage die u voor ogen heeft. Na de kunststof ventilatieroosters in productie te hebben genomen, kunnen we de assemblage ook nog op ons nemen, als u dat wenst. Zo begeleiden we u van A tot Z.

Plan een kennismakingsgesprek in

Wilt u de verschillende mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken door te bellen naar 033-480 6760 of door een e-mail te sturen naar info@ponnoplastic.nl. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met u in waarin we u verder kunnen helpen.

Vul het contactformulier in

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan het contactformulier in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Versturen

In alle markten thuis

sinds 1947

sales@ponnoplastic.nl