Kennis en Kunde in Kunststof
Concept | Productontwikkeling | Matrijzen | Productie | Assemblage
Railinfra

Kunststof halffabrikaten voor spoorstaafmontage en -onderhoud

Naar producten

Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen en spuitgieten van een verscheidenheid van kunststofproducten voor diverse marktsegmenten, al onze producten worden in eigen beheer geproduceerd om de kwaliteit te kunnen waarborgen. In onderstaande pagina omschrijven wij precies wat spuitgieten inhoud.

Spuitgieten

Spuitgieten is een techniek voor o.a.thermoplasten. Met spuitgieten wordt kunststof dat aangevoerd wordt als granulaat of maalgoed, gesmolten tot een massa en wordt deze onder hoge druk ingespoten in een matrijs, waarvan de holte de vorm is van het gewenste product. Door afkoeling stolt de kunststof en krijgt men het gewenste product. Spuitgieten is één van de meest gebruikte vormgevingstechnieken voor kunststof onderdelen.

Mogelijkheden

Met spuitgieten zijn zowel eenvoudige als complexe producten produceerbaar. Door vooraf een indicatie te maken van de verwachte afzet kunnen we onze keuze bepalen voor een stalen of aluminium matrijs. Hierdoor blijven de kosten zo laag mogelijk en zijn zowel grotere als lage productie aantallen interessant voor spuitgieten. Graag adviseert Ponnoplastic hierin om een zo goed mogelijke oplossing te bieden.

Meerwaarden

Als fabrikant van kunststof halffabrikaten en producten is Ponnoplastic actief in een breed scala van industrieën. Ponnoplastic produceert in opdracht voor klanten en producten in eigen beheer. Ponnoplastic heeft vanaf 1947 veel ervaring en expertise opgebouwd in product ontwikkeling voor verschillende toepassingen. Deze kennis delen wij graag met onze klanten om zo samen tot het beste resultaat te komen.

In alle markten thuis

sinds 1947

033 -480 67 60

info@ponnoplastic.nl