Kennis en Kunde in Kunststof
Concept | Productontwikkeling | Matrijzen | Productie | Assemblage

Spuitgietmatrijs

Neem contact op
Onze producten worden
compleet bij u aangeleverd
U kunt bij ons terecht van
concept tot productie
Wij maken matrijzen van
verschillende materialen

Wilt u een spuitgietmatrijs laten maken voor de ontwikkeling van uw eigen kunststof onderdelen of product? Bij Ponnoplastic zijn we hoogwaardige partner in de productontwikkeling en het maken van de juiste spuitgietmatrijs voor uw productie. Al sinds 1947 zijn wij ervaren in het spuitgieten van producten voor de railinfra, bouw en agrarische sector. Lees snel verder om erachter te komen hoe wij te werk gaan.

Wij gaan verder dan enkel de spuitgietmatrijs

Bij Ponnoplastic staan we u graag bij in het gehele proces van concept- en productontwikkeling, het maken van de spuitgietmatrijs, de productie en als gewenst ook de assemblage van uw producten. Bespreek uw wensen met ons en wij staan u graag met raad en daad bij in dit proces. Wij kunnen bijvoorbeeld een 3D object voor u laten printen, zodat u precies weet hoe uw product er uit komt te zien. Daarnaast adviseren wij u graag in de keuze tussen een stalen of een aluminium spuitgietmatrijs. Dit hangt natuurlijk allemaal af van de oplage die u voor ogen heeft. Wij helpen hier u graag mee.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de services die wij aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 033-480 6760 of door een e-mail te sturen naar info@ponnoplastic.nl. Plan snel een kennismakingsgesprek in om de opties te bespreken!

Vul het contactformulier in

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan het contactformulier in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Versturen

In alle markten thuis

sinds 1947

sales@ponnoplastic.nl