Kennis en Kunde in Kunststof
Concept | Productontwikkeling | Matrijzen | Productie | Assemblage
Bouw & Constructie

Kunststof afstandhouders | rolsteigerproducten | halffabrikaten

Naar producten

Kennismaking

Ieder product dat wij produceren is begonnen met een idee. Het idee is de basis waaruit gewerkt gaat worden naar een kwalitief haalbaar eindproduct. In het eerste kennismakingsgesprek met u luisteren wij aandachtigd naar uw verhaal en bespreken we samen de mogelijkheden om uw idee om te zetten in een concreet concept.
Vanuit deze gelegde basis zullen wij in samenwerking met u, uw idee uitwerken tot een haalbaar technische eindproduct die voldoet aan de eissen en voorwaardes die vooraf gesteld zijn.

Concept & Ontwikkeling

Als het idee vertaald is naar een technische haalbaar product op papier, laten wij onze technische tekenaar een concepttekening maken. In deze tekening wordt het idee gevisualiseerd naar een concept die met de klant besproken zal worden. In dit gesprek zullen wij ons adviserend opstellen en de klant laten beslissen binnen de mogelijkheden die er zijn. Ook zullen in deze fase de laatste aanpassingen gedaan worden aan het concept. Indien het gewenst is, kunnen wij een 3D product voor u laten printen om een beter inzicht te krijgen hoe u product eruit komt zien.

Matrijzen

Om de kostprijs te bepalen moeten we eerst de kosten van de matrijs berekenen. Hiervoor dienen wij samen met u de keus te maken voor een aluminium of stalen matrijs. Deze keuze hangt af van de afzet die u verwacht met de verkoop van uw product. Is deze verwachte afzet groot, dan adviseren wij een stalen matrijs die jaren mee kan. Is de verwachte afzet wat kleiner, dan kan er gekozen worden voor een aluminum matrijs die goedkoper is in aanschaf.

Productie

Het product is klaar om geproduceerd te worden, alle weerstanden zijn overwonnen en u als klant bent tevreden met het eindresultaat. De matrijs kan op de machine en de eerste serie producten kunnen geproduceerd worden.Wij hopen dat we in het gehele ontwikkelingsproces uw vertrouwen hebben gewonnen en dat dit het begin mag zijn van een langdurig en gezonde verstandshouding waaruit nog vele successen mogen voortvloeien.

Assemblage

Als uw producten geproduceerd zijn in onze fabriek verzorgen wij indien gewenst ook de assemblage. Wij kunnen u een compleet product leveren waar u direct mee verder kunt zonder daar nog enige handelingen aan te hebben. Dit alles doen wij in samenspraak met u en volgens uw eisen en voorwaardes.

In alle markten thuis

sinds 1947

033 -480 67 60

info@ponnoplastic.nl