Kennis en Kunde in Kunststof
Concept | Productontwikkeling | Matrijzen | Productie | Assemblage

Kunststof product laten maken

Neem contact op
Onze producten worden
compleet bij u aangeleverd
U kunt bij ons terecht van
concept tot productie
Wij maken matrijzen van
verschillende materialen

Wilt u kunststof onderdelen voor een product laten maken? Wilt u dit door een hoogwaardige spuitgieterij laten doen? Dan bent u bij Ponnoplastic aan het juiste adres. Al sinds 1947 staat dit bedrijf garant voor spuitgietoplossingen voor verschillende industrieën, zoals railinfra, de bouw en de agrarische sector. Wij gaan zeer vakkundig te werk in de begeleiding van idee tot eindproduct. Zo weet u dat u het laten maken van de kunststof onderdelen van uw product in goede handen is.

Hoogwaardige kunststof onderdelen voor elk product laten maken

Bij Ponnoplastic gaan we altijd eerst tijdens een kennismaking met u in gesprek over uw ideeën en wensen. Dit zetten we om in een concreet concept en laten we dan door onze technische tekenaar omzetten in een concepttekening. Indien gewenst, kunnen we uw product 3D-printen om een beter beeld te krijgen van hoe het eruit gaat zien. Dan rest ons nog om een matrijs te maken. Dit kan, afhankelijk van uw verwachtte oplage, een matrijs van aluminium of staal worden. Daarna kunnen we de productie starten en kunnen wij, indien gewenst, ook de assemblage op ons nemen. Wij zorgen ervoor dat de kunststof onderdelen voor uw product laten maken een gemakkelijke en fijne ervaring is.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 033-480 6760. U heeft ook de optie om een e-mail te sturen naar info@ponnoplastic.nl. Wij reageren dan zo snel mogelijk om het proces in gang te zetten! 

Vul het contactformulier in

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan het contactformulier in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Versturen

In alle markten thuis

sinds 1947

sales@ponnoplastic.nl